Mede-testers gezocht!

Mede-testers gezocht, Videomeeting donderdag 22 Februari 19.00-21.00 AI for Democracy. Brainwaves 1. Ontwikkel mee aan een breed inzetbaar instrument.

Denk bijvoorbeeld aan:
Burgers moeten gehoord worden en meer invloed krijgen op onze omgeving. 

· Natuur zal binnen 10 jaar een geïntegreerde rol spelen in Eindhoven. 

· De wensen van burgers over bouwen in de stad moeten concreet vorm krijgen. 

· Cultuur zal een duidelijk gedefinieerde plaats hebben in Eindhoven 2030 

· De rol van AI binnen de stad zou verkend moeten worden. 

· en nog vele meer…

· Democratie is voortdurend in ontwikkeling en verkrijgt nieuwe tools. Wil jij als een van de eersten ter wereld een nieuwe vorm van participatie uitproberen die gebruikers omschrijven als “schokkend leuk” en “vol potentieel”?Voor de burgers van Eindhoven organiseren Dembrane en haar partners BrainWaves – een 2 uur durend stadsoverleg over de toekomst van ons Eindhoven.

 Op een vernieuwend digitaal democratisch platform ga je in gesprek met mede-Eindhovenaren. De discussies vinden plaats in groepjes van 3 in meerdere rondes van 10-20 minuten en worden geleid door stellingen over verschillende onderwerpen.

 Een AI-moderator leidt de discussies en zorgt ervoor dat alle ideeën die jullie samen bedenken anoniem worden vastgelegd. Dit resulteert in een manifest, een samenvatting van alle ideeën van de deelnemers, die na het evenement openbaar wordt gemaakt, zodat jouw gedachten, gevoelens en inzichten gebruikt kunnen worden om de toekomst van onze stad te sturen!

Neem vanuit thuis met je laptop deel en praat mee over de toekomst van Eindhoven op 22 februari van 19.00 tot 21.00 uur! Technische kennis is niet nodig! Je kunt deelnemen in zowel Nederlands als Engels. Je kunt ook fysiek naar Dynamo gaan, incl gratis drankje. Samen vormen we de toekomst van onze stad. Vind meer informatie en verkrijg je gratis inloggegevens voor het online evenement op  https://www.eventbrite.com/e/tickets-brainwaves-stadsoverleg-over-ons-eindhoven-van-de-toekomst-779374609437

0 Reacties